فرصت های شغلی برای طراح را می دانید؟

  • artwork
  • 22 شهریور 1398
  • بدون دیدگاه

فریلنسری دنیای جذابی است که این روزها نام آن را بسیار می شنویم. در این نوشته می خواهیم زمینه های کاری که فریلنسری طراحی برای شما ایجاد میکند را بررسی کنیم و به این نکات بپردازیم که یک فریلنسر طراح باید چه ویژگی هایی داشته باشد و چگونه فعالیت کند تا در آمد خوبی از این راه کسب کند.

یک فریلنسر طراح باید چه مهارت هایی داشته باشد؟

چه بعنوان یک فریلنسر طراح فعالیت کنید و چه به صورت حضوری در استخدام یک شرکت باشید، شما بعنوان طراح نیاز دارید که به یک سری از مهارت ها مسلط باشید. در ادامه فهرستی از مهارت های متداول طراحان گرافیست را آورده ایم که ممکن است به برخی از آن ها تسلط داشته باشید و برخی از آنها را در آینده بهبود ببخشید.

نکته ی مهم این است که بدانید در زمینه ی طراحی هرچه مهارت های بیشتری داشته باشید، تنوع پروژه هایی که دریافت میکنید بیشتر شده و به دنبال آن کسب درآمد بیشتری خواهید داشت. مهارت های لازم برای یک طراح عبارتند از.

  • بر نرم افزارهای گرافیکی تسلط داشته باشد

متداول ترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی، نرم افزارهای خانواده ی ادوبی هستند. نرم افزار فتوشاپ، ایلاستریتور و نرم افزار صفحه آرایی ایندیزاین جز مهمترین آنها هستند. تقریبا در تمامی پروژه های طراحی تسلط به این نرم افزارها الزامی است.

با تسلط صرف به همین سه نرم افزار پروژه های زیادی را می توانید بعنوان فریلنسر طراح انجام دهید و درآمد خوبی کسب کنید. تمامی پروژه های طراحی تراکت، بنر، بروشور، کاتالوگ و صفحه آرایی کتاب و مجلات در این دسته از مهارت ها جای می گیرند.

  • آشنایی با زبان نشانه گذاری اچ تی ام ال (html)

طراحی “قالب سایت” یا پوسته ی ظاهری وبسایت ها نیز از پروژه های نام آشنای این روزهاست. می توان گفت که تمامی قالب های سایت ها و اپلیکیشن ها ابتدا توسط یک طراح طراحی شده و بعد از آن توسط یک برنامه نویس به کد تبدیل شده اند. در صورتیکه با زبان نشانه گذاری اچ تی ام ال آشنایی داشته باشید.

قدرت شما بعنوان فریلنسر طراح دوبرابر می شود و تمامی پروژه هایی با عنوان “تبدیل psd به html” را می توانید به سادگی انجام دهید.

  • توانایی طراحی واسط کاربری و تجربه ی کاربری

کمی که فراتر برویم،‌ طراحی تجربه ی کاربری یک سایت که به آن ux می گویند و همچنین طراحی واسط کاربری سایت که ui نام دارد. از برگ های برنده ی یک طراح به حساب می آیند. به طور ساده تجربه ی کاربری همانطور که از نام آن برمی آید، تجربه ای است که کاربر از بودن در یک سایت تجربه می کند.

واسط کاربری هر آنچه که کاربر در سایت می بیند است و بر طبق همین تعریف اهمیت یک طراحی خوب و حرفه ای برای سایت مشخص می شود. با دانستن نکات لازم در زمینه ی طراحی ui و ux تنوع پروژه هایی که می توانید به صورت فریلنسری انجام بدهید بیش از پیش می شود.

  • آشنایی با علم رنگ

شاید مهمترین مهارتی که یک طرح گرافیست باید داشته باشد.

آشنایی با تئوری رنگ ها و تسلط بر پالت های رنگی باشد. مهمترین نکته در یک طرح این است که حس خوبی به مخاطب منتقل کند و وجه تمایز طرح ها و طراحی ها در نوع و نحوه ی انتخاب رنگ هاست که از یک طراح فریلنسر با ذوق و با سلیقه توقع می رود به اصول آن آشنا باشد.

این موضوع به مرور پروژه های زیادی  را برای یک طراح خوش ذوق به ارمغان خواهد آورد.

  • آشنایی با اصول چاپ

از یک طراح توقع نمی رود که کار با دستگاه های چاپ را بلد باشد. اما دانستن اصول اولیه ی چاپ و نکاتی که برای طرح های چاپی مثل بنر، بروشور، کاتالوگ، طرح روی لباس و غیره بایستی رعایت شود،‌ از وجوه تمایز طراحان گرافیک به شمار می رود.

از آنجا بعنوان طراح فریلنسر در زمان چاپ در کنار مشتری حضور نخواهید داشت، پس رعایت نکات چاپ باعث رضایت بیشتر مشتری خواهد شد. این به نفع یک طراح فریلنسر خواهد بود.

قطعا مهارت های بیشتری می توان به این لیست اضافه کرد.

تسلط طراح به ابزارهای طراحی مانند قلم نوری، مهارت های کلی کامپیوتر، آشنایی با بهترین نحوه ی نمایش اطلاعات، آشنایی با طراحی کاراکتر ها و جلوه های بصری همگی باعث کسب در آمد بیشتر برای طراح فریلنسر می باشد.

فریلنسری گرافیک 1

چه موقعیت های کاری برای یک طراح گرافیک وجود دارد؟

زمینه های کاری یک طراح فریلنسر بسیار متنوع است. در صورت داشتن مهارت های لازم می توانید در آمد خوبی از این راه کسب کنید.

از آنجا که در فریلنسری محدودیتی برای کار کردن با چند مجموعه به صورت همزمان ندارید. می توانید راحت تر و البته بیشتر کسب در آمد کنید. جلوه ی بصری یک موضوع مهمترین بخش آن است و کارفرماها برای ایجاد یک جلوه ی بصری حرفه ای برای برند، مجموعه یا شرکت اهمیت زیادی دارد.

طراح فریلنسر می تواند بعنوان طراح گرافیک، طراح مفاهیم انتزاعی، طراح لباس، طراح جواهر، طراح داخلی، طراح قالب سایت و حتی بعنوان معلم دورکار هنر شروع به فعالیت کند.

یک فریلنسر طراح باید از کجا شروع کند؟

اگر به صرافت کسب در آمد از طریق فریلنسری افتاده اید. حداقل به یکی از مهارت های بالا مسلط هستید. شاید باقی موارد ذهن شما را برای راه های کسب در آمد بیشتر باز کرده باشد.

در هر صورت طراحی گرافیک زمینه ی کاری پردرآمدتری نسبت به سایر زمینه های فریلنسری به حساب می آید و خوش قولی و حرفه ای بودن طراح فریلنسر مشتریان زیادی برای وی به همراه خواهد آورد.

در سایت های فریلنسری روزانه پروژه های زیادی با موضوع طراحی ثبت می شود. با ثبت نام در این سایت ها و بررسی پروژه های طراحی،‌ شروع به کسب در آمد کنید. در کنار مهارت های ذکر شده در بالا، بهبود مهارت های بازاریابی و مشتری مداری برای گرفتن پروژه های بیشتر قطعا الزامی می باشد.

برچسب ها
شغل هنری

آماده برای شروع

سایت فراخوان های شغلی هنری سینه پورت برونسپار به شما امکان می دهد فراخوانی را برای استخدام هنرمندان یا هر خدماتی منتشر کنید و یا شغل جدیدی پیدا کنید.